Twaróg z roszponką i rzodkiewką

Dzień dobry w ten piękny poniedziałkowy poranek 🙂 Proponuje trochę wiosny na talerzu 😉 Twarożek z roszponką i rzodkiewką poleca się.

DSC07583

300g twarogu półtustego
10 szt. rzodkiewek
garść roszponki
garść kiełków brokułowych
sól
pieprz
3 łyżki jogurtu naturalnego

Rzodkiewki myjemy, kroimy na ósemki, roszponkę płuczemy i rodzielamy. Wszystko wrzucamy do dużej miseczki i rozkruszamy w palcach twaróg, doprawiamy. Mieszamy poruszając miseczką. Na koniec dodajemy jogurt i kiełki. Delikatnie mieszamy. Samo zdrowie i na zdrowie 😉
DSC07579

2 komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *